Banskobystrický kraj   Bratislavský kraj   Košický kraj   Nitriansky kraj   Prešovský kraj   Trenčiansky kraj   Trnavský kraj   Žilinský kraj
 OKRES: Banská Bystrica, Banská Štiavnica, Brezno, Detva, Krupina, Lučenec, Poltár, Revúca, Rimavská Sobota, Veľký Krtíš, Zvolen, Žarnovica, Žiar nad Hronom
Hliník nad Hronom

Základné informácie

Podujatia a akcie

Inzercia v obci

Súčasnosť obce

História

Kultúrne dedičstvo

Príroda

Virtuálna prehliadka

Fotogaléria

Mapa

Fórum obce

Firmy v obci

Správy z obce

Dokumenty na stiahnutie


Sekcie E-OBCE.sk

Fórum

Firmy v obciach a mestách

Fotogaléria Slovenska

Erby slovenských obcí a miest

Naša ponuka pre obce a mestá

Cenník reklamy na stránke E-OBCE.sk

Úplný zoznam obcí Slovenska

Kontakt



Inzercia

plusPridať nový inzerát


Odkazy na iné stránky

Dochádzkový systém Dochadzka.net <<

Dochádzkový systém Biometric.sk <<



TERRA GRATA, n.o. TOPlist
TOPlist
Signatár Európskej charty bezpečnosti premávky na ceste

Počet sekcií:
11788

Počet fotografií:
9381

 

 

 

Hliník nad Hronom - Správy z obce


Pozvánka na 2. ročník súťaže vo varení gulášu Majster guláš 2010

Hliník nad Hronom, 10. 6. 2010 (Samospráva)

OBEC HLINÍK NAD HRONOM
Vás pozýva
dňa 03. júla 2010 (sobota) na 2. ročník súťaže vo varení gulášu

Majster guláš 2010

v rámci zahájenia prázdnin - AHOJ LETO ´10
na štadióne OŠK v Hliníku nad Hronom

Základné informácie:
Súťaže sa môžu zúčastniť 2 až 3 členné tímy, ktoré budú variť guláš z ľubovoľného mäsa a rôznych ďalších ingrediencií. Varí sa v kotlíkoch, resp. kotlinách nad otvoreným ohňom, ktorý si vrátane kuchynského náčinia zabezpečia tímy sami.

Pravidlá súťaže:
1. Každý súťažiaci zabezpečí pre svoj tím kotlík + trojnožku (kotlinu), kuchynské náčinie vrátane misiek a lyžíc na guláš, suroviny na prípravu gulášu a viditeľné označenie svojho tímu.
2. Počet súťažiacich v tíme sú 2 až 3 osoby.
3. Na prípravu je stanovený čas maximálne 4 hodiny so spoločným začiatkom o 12,00 hod.
4. Súťažiaci pripravia guláš podľa vlastného receptu a z vlastných surovín, pričom je na zvážení každého súťažiaceho, či mäso bude pripravovať priamo na mieste súťaže, alebo si ho pripraví dopredu (nakrájať a namarinovať). Ostatné suroviny – cibuľa, zemiaky, zelenina – musia súťažiaci vrátane čistenia pripravovať na mieste súťaže.
5. Hotový guláš po dovarení vyhodnotí najskôr porota, až potom môžu súťažiaci začať s jeho predajom. Signál na ukončenie varenia je prinesenie vzorky pred porotu.
6. Porota pri hodnotení bude brať do úvahy čas prípravy, tímovú prácu, chuť gulášu.



Priebeh súťaže:

12,00 hod. – Prezentácia, podmienky súťaže, rozmiestnenie tímov do priestoru, spoločné fotenie, zakladanie ohňov
12,30 hod. – odštartovanie varenia
16,30 hod. – ukončenie varenia a odber vzoriek pre porotu
16,45 hod. – vyhlásenie Majstra gulášu na rok 2010, odovzdávanie cien a diplomov

Sprievodný program:

· Jazda na koňoch
· Detské nafukovacie atrakcie
· Lety balónom
· Hudobná skupina Sendreiovci
· Diskotéka

Prihlásiť sa môžete na Obecnom úrade –
045/676 11 90, alebo hlinikobec@stonline.sk

Kompletnú pozvánku a návratku nájdete v sekcii Dokumenty na stiahnutie.

Späť



 

 
EFO, s.r.o. Územné plány NajNákup Panorámy, virtuálne prehliadky, virtuálne cestovanie Slovenskom MEEN Ludia a voda
 
  
  O projekte | Právne informácie | Kontakt | © 2006-2017 TERRA GRATA, n.o. vytvoril PROFIT PLUS, s. r. o.