Banskobystrický kraj   Bratislavský kraj   Košický kraj   Nitriansky kraj   Prešovský kraj   Trenčiansky kraj   Trnavský kraj   Žilinský kraj
 VYBERTE KRAJ
Sekcie E-OBCE.sk

Fórum

Firmy v obciach a mestách

Fotogaléria Slovenska

Erby slovenských obcí a miest

Naša ponuka pre obce a mestá

Cenník reklamy na stránke E-OBCE.sk

Úplný zoznam obcí Slovenska

Kontakt



Inzercia

plusPridať nový inzerát


Odkazy na iné stránky

Dochádzkový systém Dochadzka.net <<

Dochádzkový systém Biometric.sk <<



TERRA GRATA, n.o. TOPlist
TOPlist
Signatár Európskej charty bezpečnosti premávky na ceste

Počet sekcií:
11788

Počet fotografií:
9381

 

 

 

Príďte opäť na tradičné Bardejovské kúpeľné dni

Dátum: 09.07.2022 - 10.07.2022, Miesto: Bardejov


Adresa podujatia: http://www.kupele-bj.sk

V Bardejovských Kúpeľoch sa budú v sobotu a nedeľu 9. a 10. júla 2022 opäť konať tradičné Bardejovské kúpeľné dni v plnom formáte. V roku 2020 sa neuskutočnili a v roku 2021 len v skrátenej forme ako Kúpeľný deň. Návštevníkov čaká v Areáli pri Kúpeľnej Dvorane každý deň od 15.00 do 21.30 hod. bohatý kultúrny program, ktorého súčasťou budú vystúpenia slovenských umelcov. V sobotu budú zabávať hostí FS Hažlinčanka, spevácky súbor Gaštanka, klavírno spevácke duo Christián a Bronislava, flamenco gitarová show Duo Farsa a skupina Starmania. V nedeľu potešia BOBORLAND, muzikanci Raslavicke, Jožka Jožka ľudový rozprávač, Old stars Bardejov a večer vyvrcholí vystúpením slovenského Luisa Armstronga Petra Ondriu a Montany Band. Informuje o tom ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských kúpeľov, a.s., Tamara Šatanková.
,,Bardejovské kúpeľné dni sú našim tradične najnavštevovanejším podujatím. V kalendári akcií na hornom Šariši majú svoje stále miesto a dlhé roky sú súčasťou kultúrneho leta v Bardejovských kúpeľoch. Veríme, že návrat k normálu prinesie novú vlnu záujmu verejnosti o tento typ podujatí, aké sa jej cez covid nedostávalo. Očakávame, že sa tu vystrieda niekoľko tisíc návštevníkov, hlavne rodín s deťmi a aj tohtoročný ročník bude patriť k vrcholom kúpeľnej sezóny. Podujatie je zdarma a na svoje si príde každý. K lákadlom patrí bohatý hudobný a kultúrny program, atrakcie a rôzne animačné aktivity pre deti. Nebude chýbať nafukovací hrad, trampolína, elektrické autíčka a ďalšie atrakcie. V uličke remesiel bude prezentácia a predaj tradičných remeselných a iných výrobkov, návštevníci si môžu aj dopriať občerstvenie, či cukrovú vatu a to všetko v cca 40 stánkoch,“ pozýva T.Šatanková.

Kategória: Slávnosti, výročia



Späť na predchádzajúcu stránku.

 
Kategórie podujatí

Divadlo, opera, tanec

Festivaly

Kino, Filmy

Koncerty

Konferencie

Náboženské

Seminár

Slávnosti, výročia

Spoločenské

Sútaže a prehliadky

Sympózium

Športové akcie

Výstavy

Zdravie a relax

Všetky kategórie

plusPridať nové podujatie

 

 
EFO, s.r.o. Územné plány NajNákup Panorámy, virtuálne prehliadky, virtuálne cestovanie Slovenskom MEEN Ludia a voda
 
  
  O projekte | Právne informácie | Kontakt | © 2006-2017 TERRA GRATA, n.o. vytvoril PROFIT PLUS, s. r. o.