Banskobystrický kraj   Bratislavský kraj   Košický kraj   Nitriansky kraj   Prešovský kraj   Trenčiansky kraj   Trnavský kraj   Žilinský kraj
 VYBERTE KRAJ
Sekcie E-OBCE.sk

Fórum

Firmy v obciach a mestách

Fotogaléria Slovenska

Erby slovenských obcí a miest

Naša ponuka pre obce a mestá

Cenník reklamy na stránke E-OBCE.sk

Úplný zoznam obcí Slovenska

Kontakt



Inzercia

plusPridať nový inzerát


Odkazy na iné stránky

Dochádzkový systém Dochadzka.net <<

Dochádzkový systém Biometric.sk <<



TERRA GRATA, n.o. TOPlist
TOPlist
Signatár Európskej charty bezpečnosti premávky na ceste

Počet sekcií:
11788

Počet fotografií:
9381

 

 

 

Šetrenie vo verejnej správe - dochádzkový systém

Slovensko, 14. 5. 2010 (MKpKO)



Šetrenie prostriedkov vo verejnej správe


Podľa najnovšieho výskumu, Medzinárodná komisia pre krízové opatrenie radí všetkým firmám, podnikom, verejnej správe, aj mestám  - ak chcete ušetriť financie a zároveň tým zlepšiť služby pre zákazníkov, používajte dochádzkový systém.


V dnešnej dobe sa dochádzkový systém stáva v spoločnostiach štandartom, ktorý zaručuje šetrenie financií, bezpečnosť objektov, flexibilné a prehľadné využitie pracovného času zamestnancov. Trh s technológiami v nasledujúcom roku zaznamenáva mimoriadny rozmach. Podľa zistení slovenského prieskumu, sa na trhu medzi najlepšími spoločnosťami zaoberajúcimi dochádzkovými systémami stala spoločnosť Dochadzka.net. Podľa prieskumu predajnosti, sa na prvých miestach nachádza produkt S880 od spoločnosti Dochadzka.net, ktorý je najpredávanejší spomedzi dochádzkových terminálov. Ako jediný spĺňa právnu legislatívu a obsahuje nezameniteľný  prvok – fotografiu, podľa ktorej jednoznačne určí konkrétnu osobu.

Hlavné oblasti využitia dochádzkových systémov sú štátna a komunálna správa, bezpečnostné zložky a justícia, banky a finančné inštitúcie, vojenské objekty, policajné režimové objekty, zdravotníctvo, moderné technológie a telekomunikácie, a používa sa všade tam, kde je potrebná kontrolovaná selekcia pohybu pracovníkov.


Dochádzkový systém sa používajú všade tam, kde je treba zabezpečiť vysokú spoľahlivosť, transparentnosť, bezpečnosť neoprávnených vstupov do objektov a zároveň jednoduchosť a komfort. Medzi ďalší faktor, pre ktorí sa rozhodli spoločnosti tento systém používať patrí poriadok v dochádzke. Transparentnejší prístup zamestnávateľov k zamestnancom, by ich mal priviesť k tomu, aby sa správali zodpovednejšie. Zvýši sa motivácia a zlepší morálka na pracovisku. Obmedzí sa chybovosť pri spracovaní dát a zjednoduší sa spracovanie dochádzky personálnemu a mzdovému oddeleniu. S týmto systémom máte nadštandartný manažérsky prehľad, pretože môžete sledovať podrobný a aktuálny prehľad dochádzky zamestnancov.

Hlavná a najdôležitejšia výhoda dochádzkového systému, je úspora financií, pretože nebudete preplácať čas, ktorý zamestnanec reálne neodpracoval. Zamestnancom neumožníte omeškanie do práce, skorší odchod z práce, neoprávnené nadčasy, predlžovanie obedovej prestávky alebo fajčenie.


V prieskume spoločnosti Dochadzka.net, zistili, že 1 zamestnanec má neodpracovaných, ale zaplatených, minimálne 10 minút denne.


Príklad:


50 zamestnancov x 10 minút =500 minút

500 minút = 8 hodín 20 minút

8 hodín 20 minút x 4 EUR (superhrubá mzda) = 33 EUR za deň

33 EUR za deň x 20 pracovných dní = 666 EUR za mesiac


Podľa autorov výskumu Medzinárodnej komisie pre krízové opatrenia, je racionálne myslenie veľmi dôležité, najmä počas súčasnej krízy. Preto by mali úrady verejnej správy urobiť všetky možné zmeny, pre úsporu financií a zlepšenie služieb pre nás, pre obyčajných ľudí. Financie ušetrené na výdavkoch môžu neskôr využiť na zmiernenie vplyvu krízy, a tak pomôcť udržiavať pozíciu na trhu.


Späť


Pridať komentár.

Komentáre
Komentár Meno
Dátum
Žiadny komentár nebol pridaný, vyjadrite svoj názor.
 

 

 
EFO, s.r.o. Územné plány NajNákup Panorámy, virtuálne prehliadky, virtuálne cestovanie Slovenskom MEEN Ludia a voda
 
  
  O projekte | Právne informácie | Kontakt | © 2006-2017 TERRA GRATA, n.o. vytvoril PROFIT PLUS, s. r. o.